Er du klar for hyggelige høstkvelder ute?

Skap god stemning og atmosfære med riktig belysning på terrassen eller i hagen

Oppgrader uteplassen med nye utelamper. God utebelysning kan fremheve det beste ved eiendommen din og forlenge høstkvelden med en lun og fin atmosfære.

Enten du vil lyse opp sti i hagen, skape en koselig atmosfære på terrassen, eller fremheve spesifikke områder har vi et utvalg av utendørsbelysning som passer de fleste hjem.

Med en perfekt balanse mellom funksjonalitet og estetikk kan våre utelamper forvandle ditt uteområde til et hyggelig og innbydende sted å være.

Våre lamper er også designet for å være værbestandige, noe som gjør dem til et pålitelig valg for alle årstider.

Vi tilbyr utebelysning av god kvalitet til en god pris - ferdig montert.

Finner du ikke utelampene eller belysningen du leter etter? Da kan du bestille en gratis og uforpliktende videobefaring og en av våre dyktige fagpersoner vil skreddersy et tilbud tilpasset dine ønsker.

Utelamper
Bestill her
Trenger du et nytt utestikk?
Bestill her

Forleng kvelden med terrassevarmer

En terrassevarmer er en fin måte å forlenge utendørssesongen på, slik at du kan nyte uteplassen din både før og etter sommeren. Uavhengig om du har en stor eller liten uteplass, kan en terrassevarmer gi deg den ekstra varmen du trenger for å kunne bruke den når du vil.

Nedhengt terrassevarmer passer utmerket over spisebord eller sofagruppe. Den har en rund lampe inspirert utførelse, og skrus av og på med en snorbryter. Den har et dempet og behagelig lys og gir en rask og effektiv varme.

Våre vegghengte terrassevarmere har en stilfull og klassisk utforming. Med halogen varmeelement og kortbølgede stråler varmer den raskt opp objekter i nær avstand, og varmen oppleves som både effektiv og behagelig uten at varmen oppleves intens.

Vi tilbyr denne typen terrassevarmer i sort og sølvfarget utførelse slik at du kan velge ut ifra hva som passer best hjemme hos deg. Disse leveres med en 3-trinns fjernkontroll slik at du kan tilpasse varmen etter behov.

.