Vår fastpris har alt inkludert

Med SpotOn kan du være trygg på at du ikke får noen overraskelser når du skal betale. Fastpris er fastpris.

icon spoton
Elektromateriell

Alt nødvendig elektromateriell er inkludert. Dette er pakket på forhånd slik at elektrikeren kan jobbe effektivt hjemme hos deg og du slipper ekstra kostnader knyttet til kjøring og henting.

icon spoton
Arbeidstid

Fastpris betyr at du betaler det samme uansett hvor lang tid elektrikeren bruker hjemme hos deg. Noen ganger tar jobben lengre tid, andre ganger kortere tid, men du betaler aldri mer.

icon spoton
Dokumentasjon

Når jobben er gjort så vil elektriker utføre sluttkontroll og utarbeide nødvendig dokumentasjon i etterkant av besøket. Dette lastes opp på boligmappa.no.

icon spoton
SpotOnGaranti™

Vår bransjeledende SpotOnGaranti følger med alt vi gjør og er alltid inkludert i fastprisen. Du trenger ikke betale noe ekstra for å få dette med på kjøpet. Les mer om garantien her.

icon spoton
Kjøring

Tiden det tar å kjøre frem og tilbake til adressen og eventuelle kostnader knyttet til dette er inkludert. Du vil aldri måtte betale ekstra for drivstoff, bompenger og parkering.

icon spoton
Avfallshåndtering

Elektrikeren vil rydde etter seg og forlate hjemmet ditt slik det var da vi kom. Dette inkluderer kasting og sortering av avfall.

icon spoton
Moms

Du kan være trygg på at prisen du får av oss under bestilling inkluderer alt. Vi har ingen skjulte ekstra kostnader og fastprisen inkluderer selvsagt moms.

icon spoton
Noe ekstra?

Om du skulle ønske å gjøre noe ekstra når elektrikeren kommer på besøk så kan dette enkelt legges til på bestillingen. Før arbeidet utføres vil du motta oppdatert fastpris på SMS og kunne godkjenne eller avslå slik at du har full kontroll.

Få fastpris nå

Bestill på nett, få fastpris umiddelbart og jobben gjort når det passer deg. Enklere blir det ikke.

.