Om SpotOn

En tjeneste som gjør det befriende enkelt å få hjelp av elektriker.

På tide med en oppgradering

Vi forstår at det er vanskelig å komme i gang når man ikke vet hvilken elektriker man bør kontakte eller hva det vil koste å få jobben gjort. Det krever mye egeninnsats å komme i mål og da blir det ofte enklere å utsette. Vi har derfor gjort det befriende enkelt å få jobben gjort, av pålitelige fagfolk til en fornuftig pris, på et tidspunkt som passer deg. Slik det burde være.

Med SpotOn kan du sitte i ro og mak i eget hjem og bestille det du trenger, akkurat når det passer deg. Resten fikser vi.

Hvem står bak SpotOn?

Bak tjenesten SpotOn står Elektroimportøren AS. En grossist av elektromateriell med 25 års erfaring i bransjen og over 20 varehus rundt i Norge. Elektroimportøren har siden selskapet ble grunnlagt arbeidet for at det skal være enkelt å få gjort elektrisk arbeid. Med Spoton blir det enklere enn noen gang.

Tilgjengelig i store deler av Norge

Vi har gjort det enkelt få pris og hjelp av elektriker i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Bodø. Tromsø, Ålesund, Haugesund. Asker, Drammen, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Jessheim, Moss, Sandefjord, Sandnes, Sarpsborg, Ski, Skien, Kristiansund, Lillehammer og Tønsberg.

.