Trenger du elektriker? SpotOn tilbyr elektrikertjenester med fastpris i hele Ålesund område og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort. Enten du bor på Søvik, Longva, Brattvåg, Vatne eller hvor som helst i Ålesund.

Du kan se hele vårt utvalg av jobber her. Finner du ikke jobben det du leter etter kan du enkelt booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Enten du trenger en full oppgradering av ditt elektriske anlegg, hjelp til montering av taklampe eller en ny stikkontakt kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter.

NYHET! Fastpris på solceller

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Ålesund området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus i Ålesund. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.