Enkel bestilling av solcellepanel

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt. Resten fikser vi!

Solceller har kommet for å bli

Med stadig økende strømpriser er det ikke noe tvil om at solceller nå er ettertraktet. Flere og flere velger å investere i solceller da det gir mange fordeler. Solenergi er en klima- og miljøvennlig energikilde som mange mener har potensiale til å bli en av de viktigste fornybare energikildene i fremtiden. Du kan spare penger på å produsere din egen strøm samtidig som du kan selge oppspart strøm du ikke har bruk for til strømselskapet.

Er det lønnsomt?

Det vil for mange virke som en dyr investering, men langsiktig vil denne investering bli lønnsom da solcellepanel har en forventet levetid på 25 til 40 år og normalt sett vil solcelleanlegget være nedbetalt på 10 til 15 år. Benytter du deg av Enova sin støtteordning vil nedbetalingstiden bli kortere og lønnsomheten enda bedre.

Enovastøtte til solceller

Enova ønsker å motivere til at man skal ta miljøvennlige og bærekraftige tiltak. Derfor får du som installerer solcellepanel i din bolig eller fritidsbolig støtte på inntil 47.500 kroner. Selve installasjonen av solcelleanlegget gir deg 7500 kr i støtte, resten av støtten avhenger av hvor stor kapasitet anlegget ditt har. Du får 2.000 kr per kWp installert effekt, opptil 20 kW. Dette vil si at du kan få inntil 47.500 kr totalt i Enovastøtte ved installasjon av solcelleanlegg på din bolig eller fritidsbolig.

Hva innebærer en installasjon

Solcellene opptar energien fra sola, mens Inverteren omvandler solenergien til strøm som kan benyttes i husstanden.

Sikringsskap

Som regel har man tilstrekkelig med kapasitet fra før av for å drifte et solcelleanlegg, men i noen tilfeller må man øke kapasiteten.

icon info
Solcellepanelene

Panelene er selve kjernen i anlegget og produserer energi fra sola. Visste du at norske forhold er ideelle for produksjon av strøm?

icon info
Inverter

Inverteren omgjør solenergien til strøm som kan benyttes i husstanden. Boksen plasseres i de fleste tilfeller på ytterveggen.

icon info
Hvordan bestiller jeg?

Vi gjør det enkelt å bestille solceller og hjelper deg gjennom steg for steg.

Valg av solceller

Bruk vår konfigurator til å finne ut av hvor mange paneler du kan få plass til på taket ditt.

Befaring

Fysisk befaring av hustaket og området rundt. Etter befaringen kan det forekomme endringer dersom det viser seg at vi ikke får plass til alle panelene, eller om vi får plass til flere enn først antatt.

Godkjenning

Tilpasser prosjektet etter befaringen. Fastprisen gjelder fortsatt, med mindre du ønsker å legge til flere paneler.

Montering

Du velger selv tidspunkt for montering via vår digitale kalender. Montering tar typisk 2-4 dager.

Betaling

Du betaler først når jobben er utført, du kan da velge mellom kortbetaling, nedbetaling eller faktura. Nå kan du også søke om støtte fra Enova.

Ofte stilte spørsmål om solceller
Vil skygge påvirke strømproduksjonen?
Må jeg ha nytt tak?
Hvordan vedlikeholder jeg panelene?
Når blir varene levert og kan de stå utendørs?
Må jeg være hjemme ved fysisk befaring og installasjon?
Må jeg forberede noe på forhånd?
Hvordan kan jeg se hvor mye strøm anlegget produserer?
Hvordan fjerner jeg snø på panelene?
Vil det komme noen tilleggskostnader?
Hva trenger jeg for å søke Enovastøtte?
.