Prøv gratis videobefaring

Book tid for gratis og uforpliktende videobefaring med elektriker og få tilbud med fastpris innen 24 timer.

1
Velg tidspunkt som passer deg

Er du usikker på hva du kan eller bør gjøre? Du trenger ikke ha en plan før du bestiller befaring hos oss. Alt du trenger å gjøre er å velge et tidspunkt for videosamtale som passer i vår digitale kalender og så ordner vi resten.

2
Videosamtale med fagperson

30 min før befaringen starter så sender vi deg en SMS med link til videosamtale. Under samtalen får du mulighet til å stille spørsmål og finne løsninger sammen med vår fagperson. Gjerne benytt mobilen slik at det er enklere for deg å vise frem det du ønsker gjort.

3
Motta tilbud med fastpris

Etter befaringen er utført så vil du motta et uforpliktende tilbud med fastpris innen 24 timer. Tilbudet sendes som link på SMS og har alt inkludert. Du kan derfor være trygg på at du ikke får noen overraskelser når du skal betale. Fastpris er fastpris.

4
Få jobben gjort!

Når du åpner tilbudet får du mulighet til å godkjenne og velge tidspunkt for utførelse av jobben i vår digitale kalender. Vi pakker alt nødvendig utstyr på forhånd og sender en kvalifisert elektriker hjem til deg som vil utføre jobben på en effektiv måte.

Book en gratis befaring nå!

Book tid for en gratis og uforpliktende videosamtale med elektriker og få tilbud med fastpris innen 24 timer.

.