SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Sandefjord område og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere. Enten du bor på Kodal, Andebu, Stokke eller andre steder i Sandefjord.

Du kan se vårt utvalg av jobber her. Finner du ikke jobben det du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring. Enten du trenger montering av ny taklampe, nye downlights eller installasjon av ladestasjon kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte. Du vil få all dokumentasjon i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Sandefjord området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus i Sandefjord. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.