Elektriker Drammen

Trenger du elektriker og ønsker fastpris? SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Drammens område og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort. Enten du bor i Mjøndalen, Hokksund, Lierbyen eller andre steder i Drammen.

Du kan enkelt se hvilke jobber vi tilbyr her. Finner du ikke jobben du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Enten du trenger en full oppgradering av ditt elektriske anlegg, bytte termostat eller en ny stikkontakt kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter. All nødvendig dokumentasjon vil bli lagt inn i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd. Fastpris er fastpris!

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Drammens området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus i Drammen. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.