Med SpotOn får du fastpris på elektrikertjenester i hele Gjøvik område og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere som er klar for å hjelpe deg. Enten du bor i Snertingdal, Biri, Hunndalen eller andre steder i Gjøvik.

Sjekk vårt utvalg av jobber her. Finner du ikke jobben det du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Enten du trenger en full oppgradering av ditt elektriske anlegg, hjelp til montering av taklampe eller en ny stikkontakt kan du være sikker på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og trygg måte i samsvar med gjeldende forskrifter. All nødvendig dokumentasjon vil bli lagt inn i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at prisen du har fått på forhånd er prisen du betaler.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Gjøvik området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus på Gjøvik. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.