Trenger du elektriker og ønsker fastpris? SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Trondheims område. Vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort hos deg. Enten du bor på Tyholt, Vikåsen, Ranheim, Lerkendal eller hvor som helst i Trondheim.

Sjekk vårt brede utvalg av jobber her. Finner du ikke jobben det du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Enten du trenger en full oppgradering av ditt elektriske anlegg, hjelp til montering av taklampe eller en ny stikkontakt kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter. All nødvendig dokumentasjon vil bli lagt inn i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Trondheims området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus. I Trondheim har Elektroimportøren varehus på Lade og Tiller.

For mer info og åpningstider på Tiller kan du klikke her.

For mer info og åpningstider på Lade kan du klikke her.

.