Elektriker Lillehammer

SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Lillehammer område og vi har plukket ut dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort. Enten du bor på Vingrom, Fåberg eller andre steder i Lillehammer så er vi tilgjengelig for deg!

Du kan se alle jobber vi tilbyr her. Hvis ikke du finner en ferdig jobb på akkurat det du trenger kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre dyktige elektrikere. Enten du er ute etter installasjon av elbillader, bytte utelamper eller tilkobling av solskjerming kan du være trygg på at vi sender en profesjonell elektriker som utfører arbeidet på en ryddig og effektiv måte.

NYHET! Fastpris på solceller

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Lillehammer område.

Ønsker du å se våre produkter i butikk før du bestiller?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus på Gjøvik eller Hamar.

For mer info og åpningstider på varhuset Hamar du klikke her.

For mer info og åpningstider på varehuset Gjøvik kan du klikke her.

.