Kunne du trengt en elektriker hjemme? SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Bodø område og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å hjelpe deg med det elektriske. Enten du bor på Alstad, Grønnåsen, Hunstad eller hvor som helst i Bodø.

Du finner vårt utvalg av jobber her. Skulle du ikke finne jobben du leter etter kan du helt enkelt booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Enten du trenger du trenger en ny komfyrvakt, nye utelamper eller en ny stikkontakt utendørs kan du være helt trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter. All nødvendig dokumentasjon vil bli lagt inn i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Bodø området.

Ønsker du å se våre produkter?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus i Bodø. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.