Vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort hos deg! Enten du bor på Fana, Arna, Laksevåg, Åsane eller hvor som helst i Bergen. SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere.

Sjekk vårt utvalg av jobber her. Finner du ikke jobben du leter etter kan du booke en helt gratis og uforpliktende videobefaring med oss. Enten du trenger en full oppgradering av ditt elektriske anlegg, hjelp til montering av taklampe eller hjelp med installasjon av elbillader kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter. All nødvendig dokumentasjon vil bli lagt inn i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Bergen området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus på Åsane i Bergen. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.