Er du på utkikk etter en dyktig elektriker? SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Haugesund område og vi har håndplukket profesjonelle og lokale partnere til å få jobben gjort. Enten du bor på Avaldsnes, eller hvor som helst i Haugesund.

Sjekk vårt utvalg av jobber her. Finner du ikke jobben det du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Uansett om det er en stor eller liten jobb kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter. All nødvendig dokumentasjon vil bli lagt inn i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Haugesund området.

Ønsker du å se våre produkter før du bestiller?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus i Haugesund. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.