SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Tromsø område og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort. Enten du bor i Tromsdalen, Movika, Kvaløysletta eller hvor som helst i Tromsø.

Vårt utvalg av jobber finner du her. Om du ikke skulle finne jobben det du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Enten du trenger en full oppgradering av ditt elektriske anlegg, hjelp til montering av taklampe eller en ny stikkontakt skal vi være et trygt valg for deg. Med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Få solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Tromsø området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus i Tromsø. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.