SpotOn er tilgengelig i hele Ski område, vi tilbyr fastpris på våre elektrikertjenester og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort. Enten du bor på Finstad, Hebekk, Ellingsrud, Langhus, Siggerud eller hvor som helst i Ski.

Sjekk vårt utvalg av jobber her. Finner du ikke jobben det du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Enten du trenger en ny termostat på badet, hjelp til montering av taklampe eller en ny stikkontakt kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Ski område.

Ønsker du å se våre produkter før du bestiller?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus i Ski. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.