Vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort hos deg. SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Stavanger område enten du bor på Madla, Hinna, Hundvåg, Storhaug eller andre steder i Stavanger.

Ønsker du å se vårt utvalg av jobber kan du klikke her. Finner du ikke den jobben det du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre elektrikere. Enten du trenger en full oppgradering av ditt elektriske anlegg, hjelp til montering av taklampe eller en ny stikkontakt kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter. All nødvendig dokumentasjon vil bli lagt inn i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Stavanger området.

Ønsker du å se våre produkter i butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus. I Stavanger har Elektroimportøren varehus på Klepp, Åsen og Sandnes.

For mer info og åpningstider på Klepp kan du klikke her.

For mer info og åpningstider på Åsen kan du klikke her.

For mer info og åpningstider på Sandnes kan du klikke her.

.