SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Sandnes område og vi har håndplukket dyktige og lokale partnere til å få jobben gjort. Enten du bor på Vatne, Malmheim eller andre steder i Sandnes.

Sjekk vårt utvalg av jobber her. Vi tilbyr gratis og uforpliktende videobefaring med en av våre dyktige elektrikere hvis du ikke finner jobben du leter etter. Enten du trenger tilkobling av platetopp, hjelp til montering av taklampe eller rehabilitering av sikringsskap kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter. Du vil få nødvendig dokumentasjon i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Sandnes området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus i Sandnes. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.