SpotOn tilbyr fastpris på elektrikertjenester i hele Asker-område og vi har håndplukket dyktige partnere til å få jobben gjort. Enten du bor på Billingstad, Slependen, Nesbru, Hvalstad eller et annet sted i Asker.

Sjekk vårt utvalg av jobber her. Finner du ikke akkurat det du leter etter kan du booke en gratis og uforpliktende videobefaring. Enten du trenger en full oppgradering av ditt elektriske anlegg, hjelp til montering av taklampe eller en ny stikkontakt kan du være trygg på at vi sender en elektriker som utfører arbeidet på en profesjonell og ryddig måte i samsvar med gjeldende forskrifter. All nødvendig dokumentasjon vil bli lagt inn i Boligmappa og med vår unike SpotOnGaranti er du sikret at resultatet blir som avtalt og at du aldri betaler mer enn prisen du har fått på forhånd.

NYHET! Solceller på taket til fastpris

Vi har gjort veien til solcellepaneler på taket rask og enkel. Bestill på nett, få fastpris og velg tidspunkt i vår digitale kalender. Vi er tilgjengelig i hele Asker området.

Ønsker du å se våre produkter i fysisk butikk?

Vi er stolt samarbeidspartner av Elektroimportøren. Er du litt usikker på valg som skal tas og ønsker å se våre produkter før du bestemmer deg? Da kan du ta turen innom Elektroimportøren sitt varehus på Billingstad. For mer info og åpningstider kan du klikke her.

.