Hvorfor velge elbillader?

Se vårt utvalg her

Med en elbillader får du effektiv, enkel og sikker lading.

I tillegg kan du kutte strømkostnader.

Fordeler med hjemmelader

Bruker du elbilen din i det daglige vil det være en stor fordel med en hjemmelader installert og du kan spare både tid og penger. Velger du en smart-lader kan du sette opp planlagt lading via app til ønsket tidspunkt slik at bilen er ferdig ladet til du skal ut på neste kjøretur. Du får også mulighet til å kunne lade bilen når strømprisen er lavest. Smart, ikke sant? Samtidig lades bilen raskere enn via en stikkontakt.

Sikkerhet i hjemmet

Brannsikkerhet er den absolutt viktigste grunnen til å få installert en ladestasjon hjemme. Lading på vanlig stikkontakt vil utgjøre økt risiko for brann da den ikke er konstruert for høy belastning over tid. For at du skal være sikker på at du lader trygt hjemme, er det avgjørende at du får installert en hjemmelader til din elbil. Dette gir deg en tryggere og mer effektiv lading av bilen og du er også sikret mot overbelastning og brannfare.

Et design for alle

Våre ladestasjoner kommer i flere forskjellige farger og design slik at de kan matche bilen din, fargen på boligen eller omgivelsene rundt, enten det er på hytta eller hjemme. Ladeboksene vi tilbyr har et tidløst, diskré og pent design. Vi monterer ladeboksen der behovet er, det er mange muligheter og vi tilpasser etter dine ønsker. Vi tilbyr ladere som passer til de aller fleste boliger og biler.

Trenger du rådgivning eller er usikker på noe? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi hjelper deg!

Snakk med oss her
.