Hjemme hos Tonje

Tonje bestilte sitt nye kjøkken hos Kvik, og benyttet seg av SpotOn til det elektriske.

Fra drøm til virkelighet

Tonje og mannen kjøpte seg et oppussingsobjekt og drømmen var å skape det perfekte kjøkkenet tilpasset sine behov. Hun har lenge tenkt på hvordan hun vil ha det og funnet masse inspirasjon på veien. Hos Kvik fikk hun profesjonell veiledning og et hav av designmuligheter å velge i. Her fikk hun endelig realisert sitt drømmekjøkken.

Tonje forteller at de tok seg god tid til å forstå hennes behov og kom med forslag som passet godt inn i hennes hjem og stil. Hun ble også informert om viktigheten av det elektriske allerede tidlig i prosessen. Hun valgte et kjøkken med et tidløst design, smart lagring og hvitevarer av god kvalitet.

Et team av eksperter som jobbet for å realisere min drøm. Jeg er så fornøyd med hele prosessen, fra start til slutt.

Tonje

Trygt, ryddig og profesjonelt

Et kjøkken er mer enn bare skap og benkeplate, det elektriske arbeidet var også en stor del av prosjektet. Kvik anbefalte SpotOn, og Tonje satt stor pris på å få tilbud om elektriker allerede tidlig i planleggingsfasen.

SpotOn fjernet imidlertid alle bekymringene til Tonje. For å evaluere behovene og gi et tilbud gjennomførte hun en videobefaring med oss der vi sørget for en smidig integrasjon av alle elektriske elementer, fra belysning til stikkontakter.

Når man er midt i en oppussingsprosess med mange baller i luften er det lett at det kan stokke seg litt her og der. Det er jo ikke uvanlig at det kan dukke opp utfordringer underveis i slike oppussingsprosjekter, så jeg er både lettet og takknemlig for at alt gikk på skinner fra A til Å med mitt nye kjøkken og det elektriske i forbindelse med kjøkkenet.

De var utrolig profesjonelle, og jeg følte meg trygg på at alt var gjort etter boken. Nå har jeg drømmekjøkkenet takket være god hjelp fra Kvik og SpotOn.

Tonje

.