Hjemme hos Merete

Vi har vært på besøk hos Merete og hørt om hennes opplevelse med SpotOn.

Enkelt å få jobben gjort

Merete kom tilfeldigvis over SpotOn på Instagram, likte konseptet og bestemte seg med en gang for å få gjort elektrikerarbeidet hun hadde utsatt. Siden den gang har hun benyttet seg av SpotOn fire ganger hvor hun har bestilt nye stikkontakter, ny kurs og varmefolie.

Som mange andre opplever hun at det er enkelt å utsette. Spesielt når man ikke vet hva det vil koste eller hvem man bør kontakte. Det er tryggheten og forutsigbarheten hun setter pris på ved SpotOn og som gjør at hun har bestilt flere ganger.

Med SpotOn så visste jeg akkurat hva det kom til å koste. Det er deilig å vite at det ikke kommer uventede kostnader og slipper kjipe overraskelser.

Merete

Allerede anbefalt til venner

At hun selv kan velge når elektriker skal komme, er både enkelt å forholde seg til og praktisk. Merete har allerede anbefalt SpotOn til flere venner, for som hun sier; Alle vil jo ha det trygt og enkelt.

Det er fint å få ting unnagjort så man slipper å gå å tenke på det. Hadde det ikke vært for SpotOn, så hadde det nok tatt lengre tid før jobben ble gjort.

Merete

.