Hjemme hos Adrian

Vi har snakket med en av våre kunder for å høre om hans opplevelse med SpotOn.

Perfekt i en hektisk hverdag

Adrian fikk anbefalt SpotOn av en bekjent. Han har hatt en lang liste med ting som skulle vært gjort av elektriker hjemme, og etter han fikk høre at man kunne ha en videobefaring via mobilen hjemme i stuen var han solgt. I en hektisk hverdag var dette helt perfekt.

Trygt og godt med fastpris

Han forteller at det var enkelt å komme inn i videobefaringen via lenken han fikk tilsendt, han snakket med en hyggelig saksbehandler og fikk et tilbud på jobben innen 24 timer. Han og familien har lenge tenkt at de skal hente inn tilbud fra andre elektrikere, men endte opp med SpotOn fordi det var veldig forutsigbart med fastpris.

Det var så smidig at jeg selv kunne velge dato for prosjektet. Ut ifra det kunne vi tilpasse slik at vi ikke måtte dra hjem fra jobb eller endre på avtaler.

Adrian

Positiv opplevelse

Han er svært fornøyd med at elektrikeren kom presis, var effektiv og ryddig. Han fikk også svar på alt han lurte på underveis. Elektrikeren monterte også en taklampe i tillegg, som ikke var avtalt på forhånd. Det satt Adrian stor pris på. Avslutningsvis sier han at arbeidet var pent utført og han sitter igjen med en god opplevelse etter å ha brukt SpotOn.

Jeg må jo bare fortelle venner og bekjente om SpotOn, dette er et genialt konsept som gjør hverdagen litt enklere for alle som har elektrikerarbeid de skulle fått utført.

Adrian

.