Smart strømstyring

Visste du at du kan få inntil 10.000kr i støtte fra Enova hvis du skaffer deg smarte styringssystemer for ditt hjem eller fritidsbolig?

Om smart strømstyring

Smart strømstyring kan hjelpe deg å spare strøm og penger!
Installerer du et system for smart strømstyring vil strømbruken bli styrt automatisk. Smart strømstyring vil lade batteriet på elbilen samt varme opp varmtvannstanken og gulvet i huset når strømmen er billig, og samtidig sørge for full komfort når du trenger det.

Ved å bestille smart strømstyring får du med Eva Smart Hub som du senere kan bygge på med flere smarte komponenter for å gjøre huset ditt enda smartere. I tillegg kvalifiserer den til Enova-støtte.

Hva er Enova-støtte?

Enovatilskuddet er en støtteordning for private husholdninger.
Formålet med ordningen er å gi privatpersoner et initiativ til å gjennomføre tiltak for å bedre energibruken i egen bolig.

Enova-støtte på 1-2-3!

  • Bestill smart strømstyring her
  • Når jobben er utført og betalt, last ned samsvarserklæring på Boligmappa.no. Kvittering finner du på Min side
  • Søk Enova-støtte her

Hvor mye kan jeg få i støtte?

Du kan få 35% av den totale investeringen, både utstyr og installasjonsutgifter - maksimalt 10.000 kr i støtte. Dette forutsetter styringsautomatikk i boligen eller tilknytning til styringstjeneste. *

Gjelder kun for Zaptec Go

Om du kjøper vår smart-strømstyringspakke og ønsker montering av elbillader i tillegg så vil du kunne søke støtte fra Enova om å få dekket opptil 35% av kostnadene forbundet med å montere elbillader, i tillegg til støtten du kan søke om på installasjon av smart-strømstyringspakken.

Om vår smart-strømstyringspakke kjøpes og du allerede har fått installert elbillader i løpet av de siste 20 månedene så kan det søkes om refusjon hos Enova på opptil 35% av installasjonskostnadene forbundet med montering av elbillader så fort smart-strømstyringspakken er installert. Da er du i tillegg kvalifisert til å søke om støtte på alle kostnader forbundet med installasjonen av smart-strømstyringspakken.

*Støtten krever at du som kunde er eier av boligen du søker støtte for.
Eier du som kunde mer enn en bolig eller fritidsbolig kan du få støtte til tiltak i disse så lenge formålet med boligene ikke er skattepliktig utleievirksomhet.

Tiltaket må være ferdigstilt og all fakturadokumentasjon for smart strømstyring må være datert innenfor de siste 20 månedene før søknadsdato.

Du kan lese mer om kriteriene for Enova-støtte her

Forskjell på Strøminnsikt og Eva strømstyring

Strøminnsikt er kostnadsfritt, men ønsker du Eva strømstyring koster dette 49,- pr måned. Når du bestiller ditt prosjekt får du én måned gratis Eva strømstyring. 

.